У петак „галакси Ес-8“ и „Eс-8 плус“ широм света

Највећи тест компаније „Самсунг“ десиће се крајем ове недеље, када ће се у петак, 21. aприла, широм света на полицама коначно наћи модели „галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“.

Реч је о првом „Самсунговом“ телефону након дебакла модела „галакси ноут 7“, који је, према неким проценама, коштао 17 милијарди долара. 

Нови модели „галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“ опремљени су заобљеним екранима који заузимају готово цео предњи део телефона. Комбинација метала и стакла кориснику пружа утисак квалитета и постојаности.

Због величине екрана у односу на само тело, нови модели доприносе ергономији и бољем управљању једном руком, што је велика предност у односу на уређаје са сличном величином дисплеја (5,8 и 6,2 инча).

Нови модел стиже са камером од 12 мегапиксела, док предња камера долази са осам мегапиксела. 

Такође, „Ес-8“ ће красити најбољи „Самсунгови“ оптички сензори, бежично пуњење и лични асистент „Биксби“ за кога постоји бојазан да неће бити у потпуности спреман до 21. априла.

„Самсунг“ још није открио детаље везане за популарност уређаја, која се огледа у броју наруџби. С друге стране, оно што је познато јесте да је број наручених модела већи од броја наручених примерака „галаксија Ес-7“ из 2016. године.

Почетна цена нових уређаја је 799 евра за „Ес-8“, односно 899 евра за „Ес-8 плус“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво