Нови "Google Earth VR" стиже 18. априла

Шест месеци после пуштања у рад ВР верзије "Google Earth"-a за "HTC Vive", у компанији најављују дораде платформе, а очекују се и прва унапређења. Откривање изненађења најављено је за 18. април.

Нови "Google Earth VR" стиже 18. априла Нови "Google Earth VR" стиже 18. априла
„Гугл“ планира да открије свој нови Google Earth 18. априла у 8.30 у Њујорку.

Нису познати остали детаљи, али се претпоставља да ће нове могућности платформе бити углавном у вези са радом платформе, а не у вези са верзијом са виртуалном реалношћу.

Google Earth тренутно омогућава посету локација на планети по жељи и могућност три-де разгледања. Тако да се корисник веома лако може „шетати“ кроз Токио или летети изнад неког подручја попут птице.

Иако је и даље је реч феноменалном софтверу, било би добро видети новости и дораде. Локације ван Сједињених Америчких Држава су углавном доступне у два-де опцији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво