„Епл“ наручио 70 милиона савитљивих екрана од „Самсунга“

Америчка компанија „Епл“ наручила је од јужнокорејског технолошког џина 70 милиона савитљивих ОЛЕД екрана, које ће наводно користити у изради наредног „ајфона“.

Никеј ејжен ривју (Nikkei Asian Review), лист који је објавио извештај о набавци савитљивих екрана позивајући се на изворе блиске „Епловом“ ланцу снабдевања, открива да нема других детаља о поруџбини, али додаје да ће „нови 'ајфон' сигурно имати савитљиви дисплеј“, преноси Мешбл.

„Епл“ ће наводно ове јесени лансирати три нова „ајфона“ – два са уобичајеним ЛЦД дисплејима и премијум верзију која ће имати савитљиви ОЛЕД екран.

Остале карактеристике новог „ајфона“ могле би бити бежично пуњење, повратак стакленог кућишта и сензор за препознавање лица.

Два нова „ајфона“ са ЛЦД екранима биће величине од 4,7 до 5,5 инча, док ће премијум верзија имати ОЛЕД дисплеј величине 5,2 инча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се