„Фејсбук“ уводи дуго тражену опцију?

Друштвена мрежа „Фејсбук“ тестира опцију „не свиђа ми се“, али не у коментарима, где се многи корисници надају да ће је видети, већ у „Месинџеру“, „Фејсбуковој“ апликацији за размену порука.

„Фејсбук“ уводи дуго тражену опцију? „Фејсбук“ уводи дуго тражену опцију?

Опција би омогућила кориснику да у порукама искористи низ реакција, међу којима би ускоро могао да буде и палац надоле, односно „не свиђа ми се“ (dislike), преноси TechCrunch.

Из компаније „Фејсбук“ потврдили су да тренутно код неких корисника врше тестирање очекиване опције и да ће, ако резултати буду позитивни, свим корисницима бити доступна.

„Увек се трудимо да тестирамо начине који би Месинџер учинили занимљивијим. Ово је мали тест у којем смо омогућили људима да кроз поруке деле емотиконе који најбоље представљају њихова осећања“, истичу из „Фејсбука“ у изјави за портал TechCrunch.

Та реакција дуго је тражена на популарној друштвеној мрежи, али из „Фејсбука“ су досад одбијали да је уведу јер су сматрали да би довела до превише негативности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се