Враћа се чувена „нокија 3310“

Финска компанија „Нокија“ је одлучила да поново започне производњу свог чувеног модела „3310“, који многи корисници и даље сматрају најпоузданијим мобилним телефоном на свету.

Телефон који се први пут појавио 2000. године био је и остао омиљен због своје отпорности и дуготрајне батерије. Нова верзија „нокије 3310“, која ће бити доступна од 26. фебруара, продаваће се по цени од 59 евра. Највише му се радују бивши носталгични власници.

Нокија ће „нови-стари" телефон представити на Светском конгресу мобилних телефона (Mobile World Congress) у Барселони, током овог месеца.

Тај телефон је могуће купити и на „Амазону“, иако не директно од „Нокије“, а међу његовим карактеристикама су сат, калкулатор и четири игрице: Снејк II, Перс II, Спејс импакт и Бантуми.

„Нокија“ се борила са одржавањем популарности свог бренда у ери паметних телефона, да би на крају завршила продајом „Мајкрософту“.  Међутим, од тада су се окренули производњи нових верзија својих старих телефона, попут „нокије 215“, која кошта 29 долара, а батерија јој траје 29 дана.

Телефоне које је креирала компанија „Нокија“ сада продаје „Ејч-Ем-Ди глобал“ – финска компанија која је откупила права на коришћење тог имена. „Ејч-Ем-Ди“ ће на Светском конгресу мобилних телефона открити и друге „Нокијине“ моделе.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво