Слушалице које остају на месту чак и док играте по плафону?!

Није важно да ли скачете, вртите се или пркосите гравитацији играјући по плафону, „Еплове“ слушалице "AirPods" неће се померити из ваших ушију! Тако макар тврди произвођач у првој ТВ реклами за своје бежичне слушалице.

Слушалице које остају на месту чак и док играте по плафону?! Слушалице које остају на месту чак и док играте по плафону?!

Технолошки гигант „Епл“ за прву ТВ рекламу за бежичне слушалице ангажовао је професионалног играча.

Уметник познат као Лил Бак слуша музику шетајући се кроз главни град Мексика. Без обзира на бројне вратоломије, чак ни током плеса уз зидове и по плафону играчу не испадају слушалице.

Америчка компанија је на тај начин желела да поручи свим неверним Томама да бежичне слушалице неће лако изгубити.

Тако нешто рекао је и директор „Епла“ Тим Кук још прошле године када је навео да корисници без икаквог проблема могу да шетају, раде или плешу док уживају у омиљеној музици.

„Епл“ сада само треба да се избори са великом потражњом, што би могао да буде проблем јер количина слушалица "AirPods" на тржишту није баш онаква какву би у компанији желели.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се