„Адрија мастерс“ турнир у "CS:GO"

„Адрија мастерс“, недавно оформљена организација електронског спорта из Београда, позива играче из целог региона да се пријаве на турнир "Counterstrike: Global Offensive" под називом "Adria Masters Powered By PVPRO.COM".

Пријаве су отворене за тимове из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Бугарске, Мађарске, и Грчке.

Циљ турнира је развој и популаризација регионалне е-спортс сцене, и ово је први турнир у организацији „Адрија мастерса“.

Наградни фонд је крајње амбициозан за први турнир и износи 1.500 евра, односно 1.000 евра за прво и 500 евра за друго место, а победа доноси и директну позивницу за следећи "CS:GO" турнир у организацији „Адрија мастерс“.

Датуми и пријава

Онлајн квалификације одржаће се 3. и 4. децембра 2016. године, док ће се ЛАН завршница одиграти 10. и 11. децембра 2016. године у "E-frag" играчкој арени у Београду, на истом месту где су пре месец дана играли најбољи играчи света на Светском првенству 2016.

Пријава за учешће на квалификацијама износи 2.500 динара по тиму, односно 25 евра уколико тим уплаћује ван Србије. Уколико се квалификује за ЛАН завршницу, уплаћује се додатна котизација од 2.500 динара, односно 25 евра.

Цео догађај (онлајн квалификације и ЛАН) биће преношен на „Твич" каналу „Адрија мастерс" директно из њиховог студија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара