„Егзит“ међу најпопуларнијим светским брендовима на „Вајберу“

Након свега пола године, фестивал „Егзит“ премашио је бројку од милион пратилаца из чак 174 земаља света и заузео своје место међу 15 најпопуларнијих светских брендова на „Вајберу“.

Фестивал „Егзит“ уједно и најпопуларнији балкански бренд на Вајберу, испред водећих спортских клубова, компанија и популарних робних марки, што „потврђује љубав према фестивалу коју широм региона једнако деле обожаваоци и познате личности“, наводи се у саопштењу фестивала.

У оквиру јавног „Егзитовог“ чета на апликацији Вајбер, на www.viber.com/exit, могуће је видети и познате глумце и музичаре попут Милоша Биковића, Марка Настића, Александра Радојчића, Лее Добричић, Ненада Окановића и Николе Шкорића из серије Државни посао, који има и свој стикер са чувеном репликом: „Шта ти дечко радиш!“.

Из организације познатог новосадског фестивала поручили су да је „'Егзит' ове године објавио и званични пакет Вајбер стикера на српском, енглеском и руском језику, дело дизајнерке Тање Зајцеве из Москве, победнице глобалног креативног конкурса „Моја 'Егзит' авантура“. Стикери су у само три месеца преузети 1,5 милиона пута, а прослеђени 8,5 милиона пута од стране корисника. „Егзит“ и „Си денс“ су тако постали први међу водећим светским фестивалима који имају свој пакет стикера на Вајберу“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара