Седнице СО Врњачка Бања на „Јутјуб“ каналу

Скупштина општине Врњачка Бања, на иницијативу председника СО, Ивана Радовића од наредне седнице, која је заказана за 29. септембар, објављиваће комплетни дневни ред са пратећим актима на званичном сајту општине, али и на „Јутјубу“.

Локална самоуправа Врњачке Бање иде корак даље тиме што ће на свом званичном каналу на Јутјубу редовно објављивати целокупне снимке седница, а осим седница редовно ће бити ажурирана дешавању у вези са активностима општине.

„Оваквим активностима, локална самоуправа жели да буде што транспарентнија и отворенија према својим суграђанима. Ми немамо шта да кријемо, то су све активности који се тичу директно или индиректно грађана Врњачке Бање“, наводи се у саопштењу председника Скупштине општине Врњачка Бања Иван Радовић.

„Ово је само наставак отворености, јер, подсетимо, да смо прошле године по истраживању УНДП (Развојни прорам Уједињених нација), били трећи у Србији у категорији одговорности и транспаретности у раду, а то нас обавезује да будемо још бољи“, додао је Радовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара