Нова опција „Фејсбук месинџера“

„Фејсбук месинџер“ је увео опцију „Инстант видео“ која омогућава брзе разговоре „лицем у лице“ поред стандардних опција размене текста и фотографија. Видео-позиви су, додуше, већ доступни на тој апликацији, па се поставља питање шта је ту ново?

Инстант видео представља брз и лак начин слања видео-клипова уместо целог процеса позивања унутар прозора где се одвија конверзација.

Иако је Фејсбук месинџер већ имао опцију видео-позива, Инстант видео се може користити само када су оба корисника на мрежи и када им је отворен Месинџеров прозор.

Икона за снимање ће увек пулсирати када је могуће снимити Инстант видео.

Видео-снимак ће се приказивати преко порука које су дотад размењиване с другим корисником и који ће одмах моћи да одговори својим видео-клипом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се