Прстен уз који знате како куца срце вољене особе

У мору новитета за које је заслужан напредак на пољу технологије, макар када су у питању заљубљени, издваја се прстен. Реч је о украсу за прсте помоћу којег у реалном времену можете пратити откуцаје срца вољене особе, уколико и она носи исти комад накита.

Прстен уз који знате како куца срце вољене особе Прстен уз који знате како куца срце вољене особе

Данас је лакше него икад, бити у контакту с драгим особама. На посебан ниво присности са вољеним особама води нас прстен који омогућава праћење откуцаја срца друге особе, без обзира на то колико смо удаљени, пише портал Bored Panda.

HB прстен који је креација компаније "The Touch", минималистички је комад накита од нерђајућег челика који осим украса има додатну функцију.

Путем Блутута два прстена повезана су са апликацијом. Све што власници треба да ураде је да додирну прстен и моћи ће да осетие откуцаје срца вољене особе у реалном времену.

Цена два прстена није мала, а за сада се продају тек ограничене количине овог несвакидашњег накита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се