Спајају се „Твитер“ и „Јаху“?

Компанија „Твитер“ не стоји баш најбоље, али је пре неколико недеља менаџмент фирме на састанку са представницима „Јахуа“, са Марисом Мајер на челу, преговарао о могућем спајању две компаније.

Током састанка, наводи неименован извор, разматрано је финансијско стање „Јахуа“, као и да ли би стратешко уједињење имало смисла.

Твитер је место где се налазе инстант вести и информације, а сајт Јаху привлачи велику пажњу. Идеја није тако луда као што би неко можда помислио“, објаснио је извор близак преговорима.

„Твитер“ (Twitter) је деловао заинтересовано углавном за информације о компанији „Јаху“ (Yahoo), наводи један извор, док други потврђује сајту New York Post да се први човек популарне друштвене мреже, Џек Дорси, није ни појавио на поменутом састанку.

Представници „Јахуа“ одбили су да коментаришу наводе о спајању, као и детаље састанка.

Наредна рунда преговора требало би да се одржи током следеће недеље. У трци за новог власника „Јахуа“ су телекомуникациони гигант "Verizon", затим "AT&T", а заинтересован је и оснивач фирме "Quicken Loans" Ден Гилберт, кога подржава Ворен Бафет.

Сума о којој се шушка је четири милијарде долара, од којих би три биле усмерене на покривање дуговања „Јахуа“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара