Читај ми!

Девојка преминула уочи концета Тејлор Свифт у Рио де Жанеиру, певачица се огласила поруком на Инстаграму

Млада бразилска обожаватељка америчке певачице Тејлор Свифт умрла је у петак увече у Рио де Жанеиру након што јој је позлило на стадиону усред рекордног топлотног таласа који је захватио велики део Бразила.

Двадесетрогодишњој Ани Клари Беневидес позлило је на стадиону Олимпијском стадиону „Нилтон Сантос“ у Рио де Жанеиру, објавили су организатори догађаја. У саопштењу се наводи да је девојци на лицу места указана медицинста помоћ, пре него што је пребачена у болницу Салгадо Фиљо, где је преминула.

Око 60.000 обожавалаца окупило се на распродатом концерту Тејлор Свифт, на стадиону који се налази далеко од плажа са разгледница у насељу на северу града.

Тејлор Свифт се на свом Инстаграм сторију осврнула на овај немио догађај.

„Не могу да верујем да пишем ове речи, али са сломљеним срцем кажем да смо остали без обожаватељке уочи мог наступа“, навела је певачица. „Не могу чак ни да вам опишем колико сам потресена због овога. Имам врло мало информација осим што сам сазнала да је била тако невероватно лепа и премлада.”

„Нећу моћи да говорим о овоме са сцене јер сам преплављена тугом чак и када само покушам да причам о томе“, додала је Свифтова. „Желим само да кажем да дубоко осећам овај губитак и да моје сломљено срце саосећа са њеном породицом и пријатељима. Ово је последња ствар за коју сам мислила да ће се догодити када смо одлучили да ову турнеју доведемо у Бразил.”

Околности смрти су нејасне.

Ово је био први од три концерта Тејлор Свифт у Рио де Жанеиру, у коме су изузетно високе температуре, како наводи бразилски Национални институт за мертеорологију.

Свифтова би требало да наступи у суботу и недељу у Рио де Жанеиру пре него што се упути у Сао Пауло на још три наступа, наводи се на њеном сајту.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије