Читај ми!

Пољубац Тејлор Свифт и Тревиса Келсија – холивудски завршетак Супербоула

Окружена навијачима, камерама и конфетама, Тејлор Свифт је на терену изљубила свог дечка Тревиса Келсија пошто је тим звезде америчког фудбала освојио другу узастопну победу на Супербоулу.

Пољубац Тејлор Свифт и Тревиса Келсија – холивудски завршетак Супербоула Пољубац Тејлор Свифт и Тревиса Келсија – холивудски завршетак Супербоула

Милиони Американаца су се окупили за финални меч НФЛ лиге, али велики део пажње је био усмерен на Свифтову и њену романсу са Тревисом Келсијем, звездом тима Канзас Сити чифса.

Њихов загрљај и пољубац након победе Чифса над Сан Франциско фортинајнерсима – био је холивудски завршетак фудбалске сезоне у којој су Свифтова и њен нови дечко често заузимали централно место.

Певачица, која је тренутно у јеку своје милијарде долара вредне турнеје „Ерас“, редовна је на Келсијевим мечевима још од септембра.

Заједно, ове две мегазвезде постале су готово културолошки феномен који је инспирисао бројне мимове, непрекидно таблоидно извештавање и тематску робу.

Некима је њихов однос изгледао као превише добар да би био истинит, а десничарски критичари су направили читаву теорију завере на тему везе Свифтове и Келсија.

Неки су чак тврдили да је њихова веза била део завере за намештање првенствене утакмице како би се помогло америчком председнику Џоу Бајдену, демократи, да буде изабран.

Чак се и Доналд Трамп у недељу огласио изјавом како би било „нелојално“ да Тејлор Свифт подржи Џоа Бајдена, јер је његова заслуга доношење закона који је уметницима олакшао наплату тантијема за емитовање њихових песама.

„Осим тога, свиђа ми се њен дечко Тревис“, додао је Трамп у објави на својој платформи друштвених медија.

Неки дугогодишњи љубитељи фудбала љутили су се због сталног присуства Свифтове на мечевима НФЛ-а тврдећи да у засенак баца игру, али је њено присуство ипак била јасна благодат за лигу.

Комесар НФЛ-а, Роџер Гудел, назвао је Тејлор Свифт „динамом".

„Све што она дотакне, људи прате", изјавио је Гудел на годишњој конференцији за новинаре. „Срећни смо због тога и то поздрављамо.“

Заиста, невероватна популарност Тејлор Свифт привукла је још више публике на мечеве НФЛ-а.

Недавна анкета са Универзитета у Њу Џерсију показала је да је око 21 одсто Американаца – и 41 одсто 18-34-годишњака – који планирају да гледају овогодишњи Супербоул рекло да је присуство Тејлор Свифт утицало на њихову одлуку, или на одлуку некога у њиховом домаћинству да прати утакмицу.

„Гледаност ове игре је у наизглед неумољивом маршу ка већем броју гледалаца, а ове године Тејлор Свифт ће можда играти улогу бубњара“, рекао је Данијел Ладик, главни истраживач ове анкете.

Певачица је стигла у Лас Вегас неколико минута пре почетка утакмице након дугог путовања из Токија, где је имала концерт у суботу увече.
На стадион је стигла са породицом и познатим пријатељима, међу којима су били и репер Ајс Спајс, њена колегиница Лана Дел Реј и глумица Блејк Лајвли.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара