Пронађена Шинејд О'Конор

Чикашка полиција је саопштила да је ирска певачица Шинејд О'Конор, која је нестала пре више од једног дана, пронађена. Певачица је лоцирана, добро је и више се не води као нестала, кратко је навела полиција.

Портпарол локалне полиције Ерик Перерсон рекао је да је О'Конор пронађена, да је безбедна и да се више не сматра несталом или угроженом особом, не наводећи међутим где је нађена, нити у каквом је стању.

Полиција је навела да за сада нема других доступних информација о певачици.

О'Конорова је наводно бициклом напустила Вилмет јуче у шест ујутро по локалном времену, навeдено је раније данас у полицијском саопштењу.

Званичници су истакли да је примљен позив у којем је изражена забринутост за О'Конорову, а полиција је навела да не зна зашто је боравила у Вилмету.

Амерички сајт ТМЗ писао је да власти верују да О'Конорoва има суицидне намере.

Ексцентрична 48-годишња певачица позната је као ватрени борац за женска права, као и по критичким ставовима према католичкој цркви, а већ је неколико пута својим обожаваоцима признала да се бори против депресије. 

Певачици је биполарни поремећај утврђен пре десетак година, а говорила је у интервјуима и о другим менталним проблемима, посебно о анскиозности и самоубилачким размишљањима, те је годинама узимала лекове, а 2012. године је отказала турнеју због нервног слома.

О'Конорова, рођена у Даблину, добила је име по Шинејд де Валера, супрузи ирског председника Еамона де Валере. Шинејд је трећа од петоро деце, а најпознатија је јавности по легендарној нумери Nothing Compares 2 You, коју је 1984. године написао недавно преминули музичар Принс.

Удавала се четири пута и има четворо деце. 

У јулу 2009. године, Шинејд је одржала концерт у Београду. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара