Сем Смит је „природни лажов“

Популарни певач Сем Смит признао је да је током детињства научио како да лаже јер је стално покушавао да добије што више слаткиша од својих родитеља.

Сем Смит је „природни лажов“ Сем Смит је „природни лажов“

Певач је, ипак, морао да овлада вештинама тајновитости у тренутку када је његова музика изабрана за филм о Џејмсу Бонду 2015. године. Новост да ће Сем бити иза нумере процурила је пре него што је то било озваничено, што је значило да је Смит морао да се претвара да је све само оговарање. То, додуше, уопште није било тешко за њега.

„Речено ми је да поричем, тако да сам то и урадио“, рекао је за британски магазин Heat. „Ја сам природно добар лажов - то је тако лоше, зар не? Као мали сам магистрирао лагање, током сталних покушаја да добијем слаткише. Нисам уопште поносан на то“, додаје 23-годишњи кантаутор.

Иако је Сем можда некада волео слаткише, његови обожаваоци нису могли да не примете како је изгубио доста килограма, а он планира да тако и остане.

„То ће бити борба до краја мог живота“, уздахнуо је у интервјуу. „Није као да сам на некој страшној исхрани која ме убија – ако желим да поједем нешто нездраво, ја то поједем, али се трудим да останем при здравој исхрани“.

Сем је допустио себи да оде на кратку паузу током празничног периода, али је, међутим, све време писао песме, па чак и смислио наслов за свој следећи албум. Такође, одлучио је да не жели да дозволи било каквој романси да препречи пут његовој музици.

„Пре сам мислио да желим да будем романтичан, али тренутно само желим да се дружим“, недавно је признао Смит. „То је врста тога, само дружење“.

„Љубав уме да буде тешка јер никад не знате намере људи... Истовремено, никада нисам имао озбиљну везу у свом животу. Дакле, ја не знам другачије. То је нека врста благослова, претпостављам“, закључио је млади певач.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара