Читај ми!

Када сам дошао у Холивуд сви су мислили да сам геј

Мет Дејмон je у интервјуу за „Гардијан“ поводом свог најновијег филма „Марсовац“, између осталог, говорио о томе како су његов пријатељ, глумац Бен Афлек, и он, дошли у Холивуд и понудили сценарио за филм „Добри Вил Хантинг“, и да су многи веровали да су њих двојица пар.

„Говорило се да смо хомосексуалци само зато што смо били два момка који су заједно написали сценарио“, рекао је оскаровац.

Дејмон је навео да су стално морали да одговарају на питања о својој сексуалности, што је тада било прилично увредљиво, јавља Танјуг.

Мет ће неколико година касније тумачити лик хомосексулаца у ТВ драми Иза канделабра Стивена Содерберга, и каже да је и данас тешко бити отворено геј у Холивуду, мада се много тога побољшало.

„Мислим да је глумцима заиста тешко да се јавно разоткрију. Али што се саме глуме тиче, сматрам да је глумац бољи уколико људи мање знају о њему. Посебно о његовој сексуалности. Било да сте стрејт или геј, људи не би требало да знају ништа о вашој сексуалности јер је то једна од мистерија коју би требало да можете да одглумите“, објаснио је 44-годишњи глумац који се далеко од камера труди да води нормалан живот.

Звезда филмова Талентовани господин Рипли, Добри пастир, Двоструке игре и серијала о Џејсону Боурну, живи са супругом Лусијаном, коју је упознао 2003. године док је снимао филм у Мајамију, и четири ћерке, од којих најмлађа има четири, а најстарија 16 година.

Његова свакодневница је тако просечна, каже он, да папараци веома ретко обилазе његову кућу у Лос Анђелесу.

„Дођу понекад да направе фотографију тек реда ради“, закључио је.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара