Читај ми!

Принцеза Шарлот „вреди“ пет милијарди долара

Најмлађа чланица краљевске породице, четверомесечна Шарлот, донеће добит британској економији од пет милијарди долара, тврди портал "Brand Finance". За разлику од принцезе, њен старији брат за сада је донео око 3,6 милијарди долара.

Принцеза Шарлот се полако овом сумом приближава својој мајци, војвоткињи од Кембриџа, за коју сајт Brand Finance тврди да је до сада донела 7,2 милијарде долара, али Шарлот се у јавности појавила само два пута – када се родила и током крштења.

 

„Шарлот ефекат“ донео је велики утицај у моди и другим брендовима које она носи или се повезују с њима.

Само њено рођење донело је 150 милиона, тврди Brand Finance, преноси Си-Ен-Ен.

„Према неслужбеним потврдама, Шарлот, Џорџ и Кејт имају дубок финансијски учинак стварајући милионе годишње“, рекао је извршни директор Brand Finance Дејвид Хај.

На пример, када су се принц Вилијам и принцеза Кејт први пут званично појавили са новорођеном бебом Шарлот (истог дана када се беба и родила), продаја штриканог шала који је Шарлот носила, вредног 68 фунти, невероватно је порасла и компанија у Нотингему, "G.H.Hurt & Son" још увек се мучи са поруџбинама које стижу већ неколико месеци.

„Шал је и даље веома популаран. Од тада нам је знатно повећана продаја широм света“, рекао је директор те фирме.

Исто се догодило и са колицима у којима се Шарлот појавила на крштењу.

„Фирма“, како краљица Елизабета Друга зове своју краљевску породицу, вреди 87 милијарди долара, што годишње британској економији доноси 1,8 милијарди долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво