Читај ми!

Новак Ђоковић најсексепилнији на Ју-Ес опену!

Припадницама нежнијег пола од свих тенисера који се боре за пехар на Ју-Ес опену највише се допада Новак Ђоковић! Српски спортиста има готово трећину гласова, а у стопу га прати Рафаел Надал. У најсексепилнијих 10 и Федерер, Ферер и Мари.

Температура на великом америчком тениском турниру гледаоцима не расте само због обрта на терену.

Према истраживању портала за тражење партнера, дамама се од свих тенисера који учествују на Ју-Ес опену највише допада српски тенисер Новак Ђоковић, пише сајт Shesaid.com.

Према оцени дама, Новак није на трону само као играч, он је и најпожељнији играч на турниру 2015. године за 28 одсто анкетираних. Следе Надал са 24 одсто, па Федерер са тек 16 одсто гласова.

У истраживању је учествовало 8.364 жена, које су, између осталог, одговориле и на питање да ли је тенисер у њиховим сексуалним фантазијама.  

1. Новак Ђоковић - 28 одсто
2. Рафаел Надал - 24 одсто
3. Роџер Федерер - 16 одсто
4. Фабио Фоњини - девет одсто
5. Жил Симон - седам одсто
6. Давид Ферер – пет одсто
7. Беноа Пере – пет одсто
8. Енди Мари – три одсто
9. Фелисијано Лопес – два одсто
10. Григор Димитров – један одсто

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво