Читај ми!

Сахрана Аранђеловића 3. септембра у Крагујевцу

Певач крагујевачке групе „Смак“ Борис Аранђеловић биће сахрањен 3. септембра у 14 сати на гробљу у насељу Белошевац у Крагујевцу.

Комеморативни скуп поводом смрти Бориса Аранђеловића биће одржана у четвртак у Књажевско-српском театру у 11 сати. Чувени певач биће сахрањен истог дана у 14. сати на гробљу у Белошевцу, у Крагујевцу, преноси Фонет.

У Дому омладине у Крагујевцу отворена је Књига жалости за Бориса у коју пријатељи и поштоваоци његовог музичког дела могу да се упишу сваког радног дана и викендом до четвртка у 11 сати.

Борис Аранђеловић, певач легендарне крагујевачке рок групе „Смак“, преминуо је 27. августа, у 67. години, после дуге и тешке болести у болници Ротердаму у Холандији, где је годинама живео.

Једног од најбољих вокала југословенске рок сцене публика ће памтити по хитовима Шумадијски блуз, Црна дама, Улазак у харем, Људи није фер, Перле, Блуз у парку, Даире и многим другим.

Рођен је 13. октобра 1948. у Крагујевцу, а члан „Смака“ постао је 1973. године.

Последњих 25 година живео је у Холандији, а наступао је у обновљеној, оригиналној постави „Смака“ на концертима у Комбанк арени 2012. године и ове године, 20. јуна, на београдском Ушћу. То је био и последњи концерт који је отпевао на једном од највећих концерата у каријери.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво