Читај ми!

Џеки Чен и син – дует, албум, а можда и филм

Звезда акционих филмова Џеки Чен открио је да жели да сарађује са сином Џејсијем на филму и албуму пошто су се њихови односи поправили након што је његов наследник изашао из затвора у којем је провео шест месеци због поседовања марихуане.

Оценивши да је за његовог сина било добро што је био у затвору јер је то утицало на његову зрелост, Џеки Чен је истакао да се сада њихов однос поправио, преноси Танјуг.

„Пре сам био превише традиционалан и у стилу: 'Сине, иди, не желим да ти помогнем, мораш сам себи да помогнеш'“, рекао је познати глумац и додао да је био запањен док је снимао римејк филма Карате кид поред сина Вила Смита, тинејџера Џејдена, којем је отац помагао сваки дан на сетовима.

„Онда сам се запитао зашто сам толико тврдоглав? Морам да помогнем свом сину“, рекао је чувени глумац.

Чен признаје да је већ тражио прикладан филм за Џејсија, а открива да ће у међувремену продуцирати његов албум који се очекује крајем године, али и да се нада да ће урадити дует са сином у једној од песама. 

„Вероватно ћемо једну песму заједно певати“, потврдио је познати глумац и додао да ће се у њој извинити Џејсију што га је игнорисао док је био млад.

„Рећи ћу у песми 'Извини, био сам заузет у то време'“, нагласио је Џеки Чен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво