Читај ми!

Снуп Дог са 422.000 долара у коферу

Амерички репер Снуп Дог заустављен је данас на аеродрому у Ређо ди Калабрији, јер је имао 422.000 долара које није пријавио приликом преласка границе.

Снуп Дог са 422.000 долара у коферу Снуп Дог са 422.000 долара у коферу

Италијанска полиција је саопштила да је запленила половину суме са којом је Снуп Дог покушао да изађе из Италије, у складу са законом о борби против прања новца, преноси Фонет.

У сличним случајевима се заплењени новац враћа, пошто се наплати казна, наводи АП. Путници унутар Европске уније треба да пријаве суме веће од 10.000 евра.

Снуп Дог је у петак наступао у Ређо ди Калабрији, а 2. августа би требало да одржи концерт у Енглеској.

Пре неколико дана, шведска полиција je накратко задржала Снуп Дога, после наступа у близини Стокхолма, због сумње да је користио наркотике.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво