Читај ми!

Шта све глумци раде зарад улога које тумаче

Холивудски глумац Џејк Џиленхол каже да неке од његових колега преузимају опасне ризике како би се спремили за улогу коју треба да тумаче.

Он је за Би-Би-Си рекао да га је један глумац питао да ли би требало да проба дрогу пошто у филму игра наркомана, на шта му је Џиленхол рекао да то не ради. Међутим, он сам је морао драстично да смрша због једне улоге, али, како каже, то је било под контролом експерата у тој области.

Глумац је морао да промени изглед свог тела за улогу боксера у филму Southpaw за који је исцрпно тренирао сваки дан по шест сати током шест месеци како би ослабио седам килограма, док је за улогу Лу Блума у филму Nightcrawler морао да смрша 13 килограма.

Раније је признао да је живео на драстичној дијети и да је свако вече трчао по 25 километара како би одговарао лику који тумачи.

Џиленхол није усамљени случај у томе. Кристијан Бејл је морао да изгуби 28 килограма за четири месеца због улоге у филму Машиниста 2004. године, а Метју Маконахи је изгубио 17 килограма за улогу у остварењу Пословни клуб Далас, за коју је освојио Оскара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво