Читај ми!

Фифти Сент остао без цента

Кертис Џексон, познатији као Фифти Сент, поднео је захтев за банкрот током скупоцене нагодбе око кућног снимка до којег је незаконито дошао, преноси „Дејли бист“.

Познати репер и глумац затражио је од суда за банкротство заштиту по Поглављу 11 због судске нагодбе која би могла да га кошта између 10 и 50 милиона долара. У недељу је, наводно, пет милиона платио жени која га је тужила за неовлашћено коришћење њеног приватног сексуалног снимка.

Ластонија Левистон је тужила познатог репера да је незаконито дошао до 13-минутног снимка ње и њеног дечка, који је касније поделио онлајн без њене сагласности, пише таблоид Ти-Ем-Зи.

Осим пет милиона које јој је исплатио, суд је певачу наложио да преда извештај о дохоцима и имовини како би порота могла да одреди додатни казнени износ.

Према захтеву за банкротство, Фифти Сент је навео да је његова имовина процењена на између 10 и 50 милиона долара, колико би и судска потраживања могла да коштају.

Поврх свега, репер је изгубио и судски процес где га је порота прогласила кривим за крађу дизајна слушалица, а судија му је наложио да плати 17,2 милиона долара одштете.

Колико је Фифти Сент изгубио новца у последњих пар месеци најбоље говори чињеница да је Форбс његову имовину у мају проценио на 155 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара