Читај ми!

Путин: Пробаћу јогу

Руски председник Владимир Путин, носилац црног појаса у џуду, обећао је данас индијском премијеру Нарендри Модију, иначе љубитељу јоге, да ће пробати неке од јога поза, иако оне представљају својеврстан изазов, преноси Танјуг.

„Пробао сам тако много ствари, али нисам пробао јогу, иако засигурно звучи привлачно“, рекао је Путин Модију током разговора у руском граду Уфи.

„Видећу шта сам у стању да урадим на основу своје физичке спремности. Када видимо правог јогина, делује немогуће достићи такво савршенство и то је оно што одвраћа људе“, додао је руски председник.

Моди, који је недавно на отвореном скупу поводом Међународног дана јоге, предводио око 35.000 људи у извођењу јога поза попут камиле и кобре, дошао је у Русију на самит БРИКС-а који почиње сутра, пренео је АФП.

Дводневни самит лидера Русије, Кине, Индије, Бразила и Јужноафричке Републике одржава се се у Уфи, на Уралу.

Индијски премијер, који каже да му јога помаже да ради прековремено, захвалио је Путину за спонзорство Међународног дана јоге у Русији и додао да ова активност треба да инспирише сваког ко тежи здравом начину живота.

Путин, познат по имиџу снагатора, дугогодишњи је џудиста, ужива у хокеју и фотографисан је како наг до појаса јаше коња и плива лептир стилом у једној сибирској реци, подсетила је француска агенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се