Читај ми!

Лени је запослен. И недостаје му љубав!

Напунио је 51, али и даље изгледа као рок секс симбол што и јесте, а уз рокенрол бави се и фотографијом, глумом и дизајном.

У интервјуу АФП-у у Паризу, граду који зове полудомом (друга половина дома је на Бахамима), признаје да му једна ствар недостаје, она о којој највише пева - љубав.

„Жртвовао сам неке ствари зарад уметности“, каже Лени Кравиц. „Између музике, фотографије, глуме и дизајнерске компаније коју водим, запослен сам 24 сата у седам дана.“

„Али осећам да је време. Те ствари ће ићи својим током јер их волим, али морам да нађем време за нови лични живот“, додао је.

Ова тврдња звучи изненађујуће будући да је реч о човеку кога повезују са бројним лепотицама, од Лизе Боне са којом је био у браку од 1987. до 1993. до француске певачице Ванесе Паради, аустралијских певачица Кајли Миног и Натали Имбруље, бразилске манекенке Адријане лиме, аустралијске глумице Никол Кидман.

Сада, каже да чека да види шта ће се догодити. „Слободан сам.“

„Дође време када помислим да бих поново волео да се оженим, имам породицу и све то. Али све сам то жртвовао због ствари које сада радим“, испричао је Кравиц.

Каже да не жали јер то није његов стил. „Не жалим јер би то значило да не верујем у оно што ће се догодити. Мислим да сам научио из прошлости и да ће ми то помоћи са оним што ме чека у будућности“.

Кравиц је, пише француска агенција, и заузет и то на више фронтова. Истовремено.

Музичар у њему, онај који је певао хитове It Ain't Over 'til It's Over и Fly Away издао крајем године 10. албум Strut који је његова карактеристична мешавина соула, рока и вокала упарених са електричном гитаром.

Од објављивања албума је на турнеји а идуће седмице креће европски део турнеје.

Истовремено, почео је а се бави фотографијом. Колекција црно-белих снимака обожавалаца који њега фотографишу изложена је у једној париској галерији.

„Био сам одлучан да почнем да се бавим фотографисањем“, каже Кравиц. Али чим би изашао људи би га препознали и почели да фотографишу. У почетку му је то сметало али је касније одлучио да му то буде тема: позната личност која гледа фанове.

„Одлучио сам да пошто ми то нуде, то ћу и снимати. Људи су били збуњени и нису знали како да реагују“, рекао је Кравиц.

Цена ограничене серије фотографија креће се од 900 до 7.000 евра. Они са дубоким џепом могу да дају 25.000 евра на Лајку којој је Кравиц дао свој "шмек" обрубивши је змијском кожом.

Кравиц је играо споредну улогу у блокбастеру Игре глади али би сада желео да се врати филму и то иза камере.

„Волео бих да урадим независни филм, мој филм“, рекао је он и додао да већ ради на сценарију. „Мислим да је то нешто што ћу урадити.“

У међувремену, одушевљен је развојем каријере Зои Кравиц, ћерке коју је добио са Лисом Боне.

Зои је играла у серијалу Икс мен, имала је малу улогу у блокбастеру Побеснели Макс: Аутопут беса, независном филму са Итаном Хоуком Good Kill и последњем наставку серијала Дивергентни.

„Поносан сам и срећан јер је природна у томе што ради. Не постоји бољи осећај од тога да вам дете успе. То не значи да је позната или тако нешто већ да раде оно што воле, шта год то било“, рекао је Кравиц.

За многе је тешко да повежу Кравица - чија брада је и даље без седих, а очи стално скривене иза наочара за сунце - са улогом оца а камоли 51-годишњака.

Међутим, за овог музичара-глумца-фотографа-дизајнера, године су неважне.

„Бројке заиста ништа не значе. Године су како се бринете о себи. Све почиње у срцу и уму али, наравно, треба се бринути о телу. Осећам се добро и снажније него икад“, рекао је Кравиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се