Читај ми!

Жизел напушта писту?!

Познати бразилски супермодел Жизел Бундшен највероватније ће престати да шета модним пистама наредног месеца. Званична потврда очекује се ових дана.

Портпаролка бразилског бренда „Колчи“ (Colcci), са којим је Жизел имала дугогодишњу сарадњу, рекла је да је све на нивоу спекулација и да ништа није званично.

„Још увек немамо никакву изјаву у рукама, која би индиковала да ли напушта писту или само 'Колчи' бренд.“

Шушкања о пензији најплаћеније светске манекенке почела су када су поједини локални медији објавили да ће Жизел своју последњу „мачју шетњу“ имати наредног месеца, на модном шоуу у Сао Паулу, која се одржава од 13. до 17. априла – 20 година од првог наступа.

Наводно ће се потом посветити само рекламним кампањама.

Тридесетчетворогодишња плавуша, удата за квотербека Њу Ингланд петриотса Тома Брејдија, са којим има двоје деце, била је дугогодишње заштитно лице „Шанела“, „Валентина“, „Версаћеа“, „Луја Витона“, као и анђео „Викторије сикрет“.

Пре пар година је покренула своју линију доњег рубља и изјавила да жели више времена да проводи са породицом.

Према подацима магазина Форбс, зарадила је 47 милиона долара само прошле године, а најплаћенији светски модел била последњих осам година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара