Читај ми!

Како би Елвис изгледао данас?

Његова изразито црна коса, продорне очи и дечачки лик створили су армију женских фанова широм света које су га обожавале. Али како би краљ рокенрола изгледао данас и да ли би и даље сламао женска срца?

Љубитељи Елвисове музике, широм света обележили су његов 80. рођендан ове недеље. Том приликом, сајт Phojoe.com је објавио слику како би популарни музичар могао да изгледа данас, да је још увек жив.

Ова компанија редовно сарађује са локалном полицијом, медијима, а повремено и са ФБИ, тако што израђују слике осмуњичених које приказују како би они могли да изгледају након неколико година.

Стручњаци су проучавали око 50 фотографија Елвиса Прислија како би закључили како би икона рокенрола могла изгледати данас.

Присли је рођен у сиромаштву у Тупелу, у Мисисипију 8. јануара 1935. године, а као тинејџер од 13 година преселио се у Мемфис са својим родитељима.

Умро је 16. августа 1977. године, у 42. години.

Неколико стотина фанова придружило се у четвртак, Елвисовој бившој жени Присили, ћерки Лизи Мери и унуцима, на обележавању Прислијевог 80. рођендана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се