Читај ми!

Хакнал спавао са више од 1.000 жена!

Певач Мик Хакнал познат је као велики заводник. У својој дугој каријери забављао се са низом прелепих жена, укључујући Кетрин Зиту Џонс и Хелену Кристенсен.

Фронтмен групе „Симпли ред“ тврди да је нормална појава и саставни део „клетве“ када сте члан једног од највећих британских бендова да уједно будете и женскарош.

Педесетчетворогодишњи певач признао је да је имао секс са по три различите жене дневно када је група била на врхунцу своје славе, и додао да је престао да води рачуна о томе колико му је жена прошло кроз кревет.

На питање британског Телеграфа о томе да ли су тачне гласине о његових хиљаду жена, Мик је одговорио: „То је вероватно тачно. Престао сам да бројим. Мислим да је за период од 25 година то веома разумна цифра“.

Без обзира на то што је био усамљеник у школи, где су га исмевали због бујне, риђе, коврџаве косе, певач је ипак имао девојке и пре његовог огромног успона ка слави.

Али онда након формирања групе, 1985. године, био је суочен са невиђеном количином женске пажње, која га је убрзо довела до тога да почне да се бори против зависности од секса: „То је као кад ставите дете у продавницу слаткиша. Девојке те јуре све време... Када имате 24 године, није вас брига ни за шта“, рекао је Мик.

Хакнал је забављао и са неколико познатих лепотица као што су глумице Кетрин Зита Џонс и Мартин Мекочон, дански супермодел Хелена Кристенсен, пре него што је упознао своју садашњу жену, Габријелу Везбери са којом је добио ћерку Роми 2007. године.

„Симпли ред“ се распао 2009. године и Мик је открио да је његова жеља да буде присутан у одрастању ћерке одиграла огромну улогу у том догађају.

Група која је продала преко 50 милиона албума и освојила три Брит и две Ајвор Новело награде, поново ће се окупити следеће године за турнеју поводом 30. годишњице.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара