Читај ми!

Меколи Калкин опет „мртав“!

Глумац Меколи Калкин, који се прославио као дете играјући главну улогу у комедији „Сам у кући“, постао поново жртва неслане шале - неко га је прогласио мртвим, два пута у само неколико месеци.

Вест о наводној смрти глумца кренула је са сајта који користи лажни идентитет, јављају сајтови Socialnewsdaily.com и Inquistr.com.

Тај сајт, MSNBC.website.com, који никакве везе нема са регуларним порталом MSNBC.com, јавио је као „хитну вест“ да је Калкин пронађен мртав у свом стану на Менхетну.

У том извештају се тврдило да је тело у петак поподне по локалном времену пронашла полиција, након што ју је један члан породице позвао да провери шта је са Калкином.

Уследила је поплава твитова са изразима саучешћа.

Међутим, Калкин (34) никако није могао бити мртав јер је, колико исте вечери пошто је „умро“ свирао жив и здрав у Њујорку са својим бендом „Пица андерграунд“.

Овај глумац, који је имао толиких проблема са хероином да је својевремено владала бојазан да му је остало тек неколико месеци живота, прошлог априла је такође био лажно проглашен мртвим.

Страница на Фејсбуку, која је ту вест објавила, за кратко време је добила милион лајкова, а саучешћа су се само низала.

Калкин се још није огласио да демантује своју најновију „смрт“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара