Читај ми!

Мики поново леп!

Дуго је Мики Рорк био далеко од изгледа секс симбола који му је донела улога у филму „Девет и по недеља“. Звали су га „шетајућа реклама за лошег естетског хирурга“. У седмој деценији изненадио је све новим лицем које (напокон) личи на оно из младости!

Некада давно био је једна од најлепших младих холивудских звезда. Међутим, Мики Рорк је феноманалан изглед изгубио веома брзо захваљујући боксу и алкохолу.

Била му је неопходна рекоструктивна хирургија, која, према његовом признању, није била баш успешна.

Годинама је изгледао лоше.

А онда је изненада, када су сви мислили да никада неће ни подсећати на некадашњег срцоломца показао да има спаса и за њега.

Доказ је његово ново лице. Следећег месеца прослављени глумац напуниће 62 године, али сада више него протеклих неколико деценија личи на оног Микија за којим су жене широм света уздисале.

„Највише њих (операција) требало је да поправе штету коју је на мом лицу и телу направио бокс, али ишао сам код погрешног човека. Два пута ми је нос био сломљен. Пет пута су ми оперисали нос и једном сломљену јагодичну кост“, рекао је 2009. године славни Американац.

Од тада се променило много тога, а медији значајну улогу у Микијевом „васкрсењу“ приписују дугогодишњој партнерки, руској 27-годишњој манекенки Анастасији Макаренко.

Крајем августа, у биоскопе стиже његов дуго очекивани филм Град греха: Убиства вредна, у којем ће поновити улогу Марва.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара