Читај ми!

Било куда, (нека) њена поза свуда

Селфи из купатила има смисла само ако балансирате на ваги у превисоким потпетицама и у томе вас ометају љубимци, поручује Хиларија Болдвин љубитељкама постављања голишавих селфија на друштвене мреже.

Када је на почетку године обећала својим пратиоцима на Твитеру #yogapostureoftheday, то јест да ће целе године, свих 365 дана делити са њима свој омиљени јога положај, мало ко је могао да претпостави на каквим ће се све местима фотографисати Хиларија Болдвин.

Као инструкторка јоге, супруга прослављеног глумца Алека Болдвина самоуверено је упловила у авантуру са сликама, а до сада је било разних поза на најразличитијим локацијама.

Шпијунирала је комшије, покушавала да свира клавир у парку, али не на уобичајени начин, бележила боравак у природи, у авионима, па и на трактору.

Сада, међутим, на суптилан начин поручује девојкама које објављују селфије из тоалета како то треба да изгледа.

Медији и новинари ову Хиларијину фотографију проглашавају најчуднијом у необичном низу и питају се да ли ће успети да је надмаши и шта се све може очекивати до краја године. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара