Бијонсе и Џеј-Зи живе одвојено, турнеја се отказује?

Брачни пар Џеј-Зи и Бијонсе на светској турнеји живи одвојено – нису само у различитим собама, него и у различитим хотелима и свако посебно долази на наступ, јер брак пропада, преносе амерички медији.

Џеј-Зи, Бијонсе, промотер концерта „Лајв нејшн“ и представник канала Ејч-Би-О (HBO) и најмање четири адвоката били су на хитном састанку у четвртак како би спасли „брак који пропада“, тврди таблоид Пејџ сикс, који извештава о крају односа најславнијег пара музичке индустрије.

Разлог овог састанка, како пише таблоид, је чињеница да би 100-милионска заједничка турнеја "On the Run" могла бити отказана пре краја.

„Ово можда не стигне до Сан Франциска. Дефинитнивно нисам сигуран да ће доћи до Париза“, рекао је неименовани извор.

Сан Франциско је на распореду у понедељак, финале у Паризу заказано је за септембар, а Ејч-Би-О планира и репортажу и пренос.

„На турнеји славном пару су се придружили адвокати који су тамо како би им помогли да одрже све 'у животу' још неко време и да изгладе ствари“, додао је исти извор.

Осим тога, односи Џеј-Зија и Бијонсе толико су лоши да на турнеји живе одвојеним животима: „Нису само у различитим собама, него и у различитим хотелима и свако посебно долази на наступ“, рекао је извор који тврди и да је највећи проблем у браку „контролор Џеј“, који неће да одустане ни сада када су односи захлађени: „Причали су о интервјуима након развода и Џеј не дозвољава да Бијонсе разговара с Барбаром Волтерс или Опром Винфри и онда глуми жртву“.

Исти извор је рекао да се не зна како ће изгледати подела имовине и додао: „Колико знам, не постоји предбрачни уговор“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара