Читај ми!

Лепша половина Мундијала, Сара на голу, Ирина у нападу

Док се њихове јаче половине надмећу на Светском првенству оне су ту да их бодре са трибина, радују се њиховим победама и теше их након пораза. Британска штампа већ је направила неколико селекција најпривлачнијих жена и девојака фудбалских мајстора.

Један је од најпознатијих фотомодела данашњице, а њен дечко је један до најбољих фудбалера на свету. Ирина Шајк једноставно не може да се негде појави, а да погледи мушкараца у околини не буду уперени у њу.

Снимајући песму за Светско првенство у Јужној Африци, Шакира и Ђерар Пике први пут су се упознали, а почели су да излазе нешто после такмичења. Једна од најпознатијих певачица на свету често се може видети на трибинама стадиона бодрећи свог изабраника.

У избор свакако треба убројити и лепшу половину по многима најбољег фудбалера у историји најважније споредне ствари на свету Лионела Месија. Антонела Рокуцо је са троструким освајачем Златне лопте од 2008. године, а овај пут на „непријатељској“ територији у Бразилу покушаће да мотивише Месија доведе Аргентину на фудбалски трон и понови успех Марадоне 1986. године.

Свакако се не сме заборавити Сара Касиљас, жена шпанског голмана Икера. Нажалост, чувару мреже Црвене фурије ни она није могла да помогне да не направи неколико грешака у дуелу против Холандије, а након синоћног пораза од Чилеа, Касиљас се неће још дуго задржати у Бразилу.

Лепша половиниа још једног шпанског фудбалера, Сеска Фабрегаса, такође је доспела на листу – релепа Данијела Семан.

Јоланте Снајдер, ћерка богатог предузетника познатог и као краљ Ибице, жена је холандског везисте Веслија Снајдера.

Често је у часописима помињу као жену која је „укротила" италијанског нападача пргаве нарави Марија Балотелија, па је због тога Фани Негеша себи обезбедила место у тиму.

Какав би то био тим а да се у њему не нађе Пилар Рубио, изабраница Серхија Рамоса. Босна и Херцеговина полаже наде у Едина Џека, чија је изабраница прелепа Амра Силајџић.

„Панцери" су стартовали сјајно на Светском првенству, а један од кључних играча у немачкој репрезентацији, Бастијан Швајнштајгер, поред себе има прелепу манекенку Сару Бранднер.

На трибинама, бодрећи Кевина Боатенга, свакако ће привачити велику пажњу Мелиса Сата.

Пошто у тиму, нажалост, има само 11 места, а остало је још доста лепотица, неке ће морати да буду у резерви. Бруна Маркезин, Карла Компани, Микела Кватроћоке заузеле су место на клупи.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара