Читај ми!

Меркелова (поново) у свлачионици!

Немачка канцеларка Ангела Меркел је навијач број један своје репрезентације. Али буквално! После меча на којем су њени момци „размонтирали“ Португалију, сишла је до свлачионице да им лично честита.

Њено лице је све рекло – Ангела Меркел обожава фудбал!

Након што је поносно одгледала прву утакмицу немачке репрезентације на СП у Бразилу, коју су Милер, Лам, Хумелс, Геце и остали добили са 4:0, изгледала је озарено као 10-годишњи дечак док је позирала међу њима, наводи Дејли мејл.

Без обзира што се то догодило, ни мање ни више него међу разголићеним фудбалерима у свлачионици стадиона у Салвадору!

Нападач Лукас Подолски искористио је прилику да направи и један „срећни селфи“, који је, наравно, завршио на друштвеним мрежама.

И то јој није био први излет до „мушких одаја“. Претходно је то учинила у Гдањску, на ЕП у Пољској 2012. године, после тријумфа Немачке над Грчком (4:2).

Тада је, како је касније први човек немачког фудбалског савеза Волфганг Нирсбах испричао, доживела „малу непријатност“ – све играче су упристојили пре него што је ушла, али су заборавили да је један остао под тушем!

„У тренутку када је она била у свлачионици, тај фудбалер је изашао пред канцеларку као од мајке рођен. Не могу да вам кажем ко је то. Било би то јако непријатно за Швајнштајгера“, изјавио је Нирсбах, случајно или намерно.

Што се тиче самог навијања, 59-годишња канцеларка се, за разлику од других високих званичника, никада није устручавала да скочи и с рукама увис прослави сваки погодак, као прави навијач.

Тако је било и јуче у свечаној ложи међу познатима, међу којима је много мирније седео и Мишел Платини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара