Читај ми!

E, oвако се прати Светско првенство!

Лео Дикаприо више није „Вук са Вол стрита“, већ „Вук из Рија“, који је са својим „чопором“ (другара) од шеика Мансура позајмио мегајахту од 147 метара и отишао да „ко човек“ испрати СП у фудбалу.

Холивудска суперзвезда Леонардо Дикаприо није препустила случају гледање утакмица Светског првенства у фудбалу у Бразилу.

Једноставно је изнајмио једну од највећих суперјахти на свету да би то чинио са стилом!

И другарима...

Тачније, њих више од 20 је „заузело“ 147 метра дугачки „Топаз“, вредан 500 милиона евра!

На ултралуксузном пловилу ће „одсести“ док су у Бразилу, због, као што већ рекосмо, највећег планетарног фудбалског догађаја.

Јахта, иначе, припада шеику Мансуру Бин Заједу ал Нахјану, вицепремијеру Уједињених Арапских Емирата и власнику „Манчестер ситија“.

Прављен је по наруџбини за овог милијардера и испоручен 2012. године. Важи за пету по величини суперјахту на свету.

Импозантни брод се усидрио у четвртак у Рио де Жанеиру, а „Вук са Вол стрита“ и другари су „ко екскурзија“ отишли на отварање и прву утакмицу, Бразил-Хрватска.

На трибинама је примећен са бразилским шалом, иако се прилично маскирао и правио „невидљивим“.

Ипак, тешко да је исто могао да покуша и са јахтом.

Остало је нејасно само да ли је рентирао брод или га само позајмио од шеика, наводи Дејли мејл.

Јер, 43-годишњем шеику, члану краљевске породице из Абу Дабија, Дикаприове паре свакако нису потребне – његово лично богатство се процењује на 3,6 милијарди, док породица поседује око 112 милијарди eвра.

„Стари знанци“

С обзиром на то да су Лео, глумци Џејми Фокс и Орландо Блум у априлу ове године правили у Њујорку журку у стилу осамдесетих баш на „Топазу“, ово Дикаприју није први сусрет са прелепом јахтом.

Њујорк дејли њуз је тада писао да је стотинак гостију и више од 80 чланова посаде морало да се „закуне да ће ћутати о томе шта је било на броду“.

И то пре почетка журке.

Није потврђено да ли ће се веселој дружини шеик придружити у Бразилу.

И кад не буду на утакмицама, Леу и другарима неће бити досадно – на „Топазу“ има забаве на претек.

Јахта коју је дизајнирао Британац Тим Хејвуд, поседује ђакузи на највишој палуби, базен, фитнес салу, биоскоп, конференцијску салу, два хелиодрома...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се