Читај ми!

Залутала дива међу „обичне смртнике“...

У плавој хаљини с шлицем до бедара и деколтеом „до пупка“, певачица Мараја Кери трчкарала је улицама Њујорка, да би свој наизглед обичан дан употпунила вожњом у метроу.

Популарна америчка певачица Мараја Кери је на свом Инстаграм профилу објавила фотографије, како се у деколтираној плавој хаљини вози њујоршким метроом, пише Дејли мејл.

Мараја Кери је позната по томе што стално има велике прохтеве где год да се појави. Ипак, одлучила je свима да покаже да иако зарађује много, уме да ужива у малим стварима и да се поистовети са околином.

Накинђурена певачица је одлучно кренула у „авантуру“, али је повела и своје телохранитеље... злу не требало. Импресије су јаке, поносно истиче да су сви пролазници само гледали у њен деколте.

„Прошло је доста времена од како се нисам возила метроом. Шетња до метроа је била права авантура, али је било забавно“, oбјашњава Мараја.

Након вожње метроом певачица је ушла у такси, који ју је одвезао на гала вече. Међутим, Мараја изгледа и није баш уживала у овом „обичном дану“, јер је на крају изјавила да јој вожња није пријала.

„Ово је била поприлично дуга и мукотрпна вожња“, закључила је Мараја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се