Читај ми!

Лоурен Скот се убила због дугова?

Дугогодишња партнерка Мика Џегера, дизајнерка Лоурен Скот, спекулишу медији, извршила је самоубиство због дугова у које је упала њена модна компанија "LD". Као могући разлог помиње се незадовољство статусом „девојке“ певача „Ролингстонса“.

Беживотно тело Лоурен Скот, дугогодишње партнерке Мика Џегера, пронађено је у понедељак у њеном стану у Њујорку. Полиција сумња да је креаторка извршила самоубиство, а медији спекулишу о могућим разлозима.

Једна група медија као највероватнији узрок наводи незадовољство статусом „девојке и партнерке Мика Џегера“, док други сумњају на финансијски крах.

Компанија Лоурен Скот "LD" са седиштем у Британији, имала је губитак од 5,8 милиона долара, пише Дејли телеграф.

Дефицит који је имала порастао је у односу на 2012. годину за 4,1 милион, а фирма се годинама борила са губицима.

Све укупно, када је Лоурен у понедељак пронађена обешна у стану на Менхетну, дуговала је 7,6 милиона долара, а фирма није успела да уплати 1,66 милиона долара (милион фунти) на име дуга за прошлу годину, иако имају имовину вредну 1,82 милиона долара (1,1 милион фунти).

Богатство Мика Џегера процењено је на око 330 милиона долара, али је Скотова, са којом је био у вези скоро 13 година, наводно била превише поносна да му се обрати за помоћ.

У фебруару је отказала ревију на Лондонској недељи моде уз образложење да је имала проблема са продукцијом, али према неким наводима заправо није имала новца за изнајмљивање простора.

Такође, помиње се да је желела да има деце и да се уда за Мика Џегера.

Како је открио извор близак „Стонсима“, Лоурен је већ неко време била депресивна и дубоко узнемирена, јер је Џегерова породица није у потпуности прихватила. Такође, креаторка и стилисткиња већ је покушала да нанесе себи повреде пре неколико недеља.

Управо због тога није пратила Џегера на турнеји у Аустралији коју је иначе, група  одложила до даљег.

Лоурен Скот је проглашена мртвом на лицу места, а није било никаквих назнака да је смрт насилна. Истрага је у току, саопштила је полиција у Њујорку.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара