Читај ми!

Кортни Лав пронашла нестали авион?!

Признаје да није стручњак, али тврди да зна где је авион за којим трага пола света! Певачица Кортни Лав не открива како је дошла до локације, али је на друштвеним мрежама објавила фотографију са координатама места пада летелице.

Док се за несталим авионом трага од Аустралије до Казахстана, рок певачица Кортни Лав нема дилему где је малезијски ваздухоплов.

Певачица је чак на Фејсбуку и Твитеру оставила и фотографију са координатама где се, како тврди, авион „Малејжа ерлајнса“ (Malesia Airlines) налази.

Певачица групе "Hole" навела је да није експерт по питању тражења несталих авиона, али да верује да је овај пао.

Нацртавши црвене стрелице, Кортни је на фотографији назначила где су „бензин“ и „авион“. Заокружила је и одређене делове морске површине. Како је дошла до локације није наведено.

„Нисам стручњак, али изблиза ово изгледа као авион и траг од нафте. Моје молитве су са породицама лета 'mh370' који се налази на миљу од Пулау Перака где су га последњи пут спазили... Али, шта ја знам“, навела је Лав, а преносе електронски медији.

Музичарка је чак и навела координате места где верује да је авион пао, а њена објава изазвала је бујицу коментара на Фејсбуку, од „Јавите Си-Ен-Ену, Кортни Лав је управо пронашла нестали авион“, до „Замислите шта би било када би Кортни Лав заиста пронашла авион“.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара