Читај ми!

Е, баш нећу да будем лепа!

Када су људи око ње почели да је охрабрују да одустане од својих инстиката и да прихвати мање контроверзан имиџ, Лејди Гага је изгубила сваки елан. Одбијам да правим компромисе и дозволим да ми се таленти уновчавају до те мере да више не желим да будем ту, нагласила је одговарајући на питања новинара у Остину.

Певачица Лејди Гага обећала је да ће радије напустити поп музику него прихватити компромисе, говорила је о тешкој години иза ње, укључујући и лошу продају њеног новог албума, а све то одговарајући на питања за време музичког фестивала „Саут бај саутвест“ (South By Southwest) у Остину, у америчкој држави Тексас.

Позната по свом ексцентричном облачењу, певачица је имала на себи пластичне фолије а коса јој је била у плавим праменовима.

Провела је око сат времена одговарајући на питања везана за њену популарност и открила неке ствари око препрека с којима се суочавала, као што су операција кука и прекид са менаџером Тројом Картером.

„Одбијам да правим компромисе и да дозволим да ми се таленти уновчавају до те мере да више не желим да будем ту“, рекла је.

„Прекинућу, напустићу све, повући ћу се са комерцијалног тржишта ако треба да радим ствари у којима нисам ја, ако не могу да будем своја у овом тренутку, онда је све што сам говорила својим пријатељима од почетка била потпуна лаж. Шта онда? Бићу своја до тренутка када морам да зарађујем да одржавам свој луксузни начин живота? Е, па не може. Бићу своја док они (псовка) не затворе ковчег тако да сви ви можете бити своји“, рекла је Лејди Гага.

Двадесетседмогодишња певачица кратко се осврнула на своју операцију кука из 2013. због које је морала да откаже турнеју – била је у колицима четири месеца и има три шрафа у куку - и говорила о тешкоћама око њеног албума Artpop који је продат у 673.773 примерка од новембра када је изашао.

Њен албум Born This Way из 2011. је продат у 1,1 милион примерака само у првој недељи.

Рекла је да је изгубила сваки елан када су људи око ње почели да је охрабрују да одустане од својих инстиката и да прихвати мање контроверзан имиџ.

„То ме је отровало, кад су људи почели да говоре 'Хоћемо да будеш лепа' и да то стално понављају док нисам пожелела да будем стално ружна јер ја сам бунтовник“, истакла је Гага.

„Немојте да ми говорите да нешто не радим, јер ћу баш то урадити. То ме је заиста смлатило. Ја сам освајала Гремије, писала албуме, обишла сам свет четири пута на турнејама. А ви ми кажете да будем лепа. Зар је у томе цела ствар, цела ствар је у грудима и ду...ту? То је тако тужно.“

Лејди Гага позната је по свом ексцентричном oдевању – облачила се као трансвестит, носила лажне зубе, и чак се на додели МТВ видео музичких награда прошле године скинула у прслуче и тангу.

Њена бунтовничка природа имала је прилику да се искаже у четвртак на концерту када је позвала пријатељицу, перформанс уметницу, да исповраћа фарбу на њу док је певала нумеру Swine.

„Била сам узбуђена да видим како људи преко интернета говоре о перформанс уметности и расправљају да ли је то уметност или није“, рекла је Лејди Гага.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара