Читај ми!

Кели, дечко ти је брука!

Британски медији су згрожени спортском одећом коју користи Дејвид Мекинтош, нови дечко познате манекенке Кели Брук. Посебно им „очи боде“ минималистички шортс у којем се појавио у Лос Анђелесу.

Репутација манекенке са облинама која, из разумљивих разлога, „пати“ за деколтеима и одећом која истиче фигуру, пратиће Кели Брук вероватно до краја каријере.

Међутим, њен нови дечко Дејвид Мекинтош као да покушава да је засени и баци у други план – тесна и оскудна спортска одећа коју носи му, за сада, „помаже“ у томе.

(Пре)мали шортс у којем се појавио на једној калифорнијској плажи са Кели, на редовном тренингу на справама, изгледао је више као доњи веш, него као нешто што се носи „одозго“, пише Дејли мејл.

Његов скандалозни изглед у јавности је изгледа забављао Брукову, чија црна мајца и хеланке у истој боји су уз Дејвида изгледали смерно и чедно!

Јасно је да је момак изашао да се „слика“, али ово је превише, сматра британски таблоид.

Пар се преселио у Лос Анђелес, након што је неко време провео у Мајамију. У понедељак су виђени у Палм Спрингсу.

„Мишићавко“ је на свом блогу донекле објаснио зашто се тако „неупадљиво“ обукао: „Нисам могао да останем у Њујорку предуго због лошег времена, јер једина одећа коју имам су кратки шортсеви и прслуци“.

Такође, додао је и да је у Мајамију имао фото-сесије свој календар и да ће бити један од домаћина Недеље моде у Вашингтону.

Кели њихов подужи боравак у САД користи за снимање нове кампање за купаће костиме бренда "New Look".

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара