Читај ми!

„Порше“ љубимац по мери Шарапове

Позната тенисерка Марија Шарапова промовише програм „Порше ексклузив“, намењен љубитељима четвороточкаша који нису задовољни луксузом класичних модела из каталога. „Панамера“ коју је „склопила“ лепа Рускиња посебна je по нијанси боје каросерије, ЛЕД фаровима, издувним цевима и специфичним фелнама.

Као амбасадорка „Поршеа“, позната тенисерка Марија Шарапова ужива у бројним погодностима међу којима је и њена јединствена „панамера ГТС“, пише Дневник хр.

Моделом „панамера ГТС – Марија Шарапова“ (Panamera GTS By Maria Sharapova), немачки произвођач жели да представи велики број могућности, које будући власници имају приликом састављања аутомобила по својој мери и укусу.

Овај програм зове се „Порше ексклузив“ (Porsche Exclusive) и намењен је онима који нису задовољни луксузом класичних модела из каталога.

„Панамера“ коју је „склопила“ Шарапова између осталог је посебна и по нијанси беле боје каросерије, ЛЕД фаровима са црном позадином, затамњеним ЛЕД стоп светлима, издувним цевима црне боје, посебно дизајнираним фелнама црне боје пречника 20 инча.

У кабини је скоро све обложено кожом, у наслоне за главу на седиштима је утиснут „Поршеов“ знак, док се на праговима врата налазе карбонски додаци на којима пише „Марија Шарапова“.

Под хаубом се налази стандардни V8 мотор запремине 4,8 литара.

Када казаљка на обртомеру достигне вредност од 6.700 обртаја, овај мотор развија 440 коњских снага.

Ове бројке довољне су да лансирају „панамеру“ до стотке за 4,4 секунде. Максимална брзина је 288 километара на час.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара