Читај ми!

Непристојна понуда за Валери Трирвајлер

Бившој првој дами Француске Валери Трирвајлер понуђено је да буде амбасадорка порнографског сајта „Јупорн“ за годишњу плату од пола милиона долара. Бивша партнерка француског председника се не оглашава, а представници сајта откривају да су желели Оланда, али да „он треба да води државу“.

Порнографски сајт Јупорн (Youporn) понудио је бившој првој дами Француске Валери Трирвајлер да буде амбасадорка сајта и портпарол из Француске.

Јупорн у саопштењу наводи да би плата бивше прве даме, која је постала светски позната од када је откривена љубавна афера председника Франсоа Оланда и глумице Жили Гаје, била 500.000 долара годишње.

Њен посао би се састојао у прављењу избора садржаја сајта за Европљане у складу с „њиховим порнографским навикама“.

Сајт наводи да је желео да понуди посао Оланду, „али он треба да води државу“.

„Пошто је она (Валери Трирвајлер) новинар, а сада неудата, може више да се бави понудама на сајту“, наводи Јупорн.

Магазин Клозер објавио је почетком године фотографије Оланда са Жили Гаје, што је изазвало бурне реакције у Француској и свету и покренуло питање статуса прве даме у тој држави.

Валери Трирвајлер је после тог сазнања провела недељу дана у болници. Франсоа Оланд и она нису били венчани, а обзнанили су своју везу шест месеци пошто се Оланд разишао с претходном партнерком Сеголен Ројал са којом има четворо деце, а са којом такође никада није био у браку.

Сеголен Ројал је својевремено била председнички кандидат социјалиста, као и Оланд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара