Читај ми!

Игре (не) виђене Медведевљевим очима...

Руски блогери од синоћ исмевају премијера Медведева зато што је задремао на спектакуларном отварању Игара у Сочију. Једна слика је потписана са „Олимпијада виђена Медведевљевим очима“.

Блогери су данас немилосрдно исмевали руског премијера Дмитрија Медведева због тога што је заспао за време церемоније отварања Зимских олимпијских игара у Сочију.

Руска телевизија је приказала снимак постављен на Јутјубу на коме се види како Медведев синоћ одједном затвара очи и глава му пада непосредно пре проглашења почетка Игара.

Он је седео у ВИП делу стадиона „Фишт“ поред Путина и неколико десетина светских лидера који су присуствовали отварању Олимпијаде, наводи АФП.

Блогери који су противници Кремља искористили су прилику да исмевају Медведева који је на кратко, док је био председник Русије, побудио наду да ће спровести озбиљне реформе.

На једној слици видео се само црни квадрат са слоганом: „Олимпијада виђена Медведевљевим очима“.

„Балерина Вишњева игра уз тиху, мирну музику да не би пробудила Медведева“, написао је популарни блогер чији идентитет није познат, алудирајући на балерину Дијану Вишњеву која је била једна од звезда синоћњег шоу програма.

Један блогер је већ отворио лажни налог назван „Успавани Медведев“, на којем пише „Сан је добар за здравље“ и „Добро јутро, земљо, пробудио сам се!".

Медведев је био председник Русије од 2008. до 2012. године, али је после тога постао крајње маргинална личност када је прешао на функцију премијера, док се његов ментор Владимир Путин 2012. вратио на чело Кремља.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара