Читај ми!

Кели Брук, нова краљица календара

Жестока борба на Амазону дала је нову шампионку продаје званичних календара познатих, заносну Кели Брук. После четири године владавине, Черил Кол је свргнута са трона упркос „арсеналу“ у виду чипкастог трикоа и различитим локацијама снимања.

Победу у окршају календарима познатих лепотица ове године однела је заносна Кели Брук.

Тим манекенке и глумице учинио је све што је било у његовој моћи да је представи у што бољем светлу, календар је најављен видео-клипом са снимањa, а и сама Кели је дала све од себе, пише Дејли мејл.

Насловну страну календара краси славна Британка у чипкастом трикоу са гигантским деколтеом. Позирала је као пин-aп девојка у ретро доњем вешу, ту су и фотографије на којим је потпуно нага на крзну којим је сакрила тек понешто.

Један од џокера је и слика на којој се 34-годишња Кели тушира у белој хаљини, која због воде постаје провидни и открива њене облине.

Велики труд се исплатио, а успех је још слађи, јер је најпродаванији на сајту Амазон чак четири године заредом био календар певачице Черил Кол.

Чланици жирија британског ТВ такмичења Икс фактор није вредело то што се са екипом селила на 12 локација, као ни изазовна полупровидна одећа.

У мушкој конкуренцији шампиони су младићи из групе "One Direction", упркос томе што њихов календар изгледа као да су искористили фотографије са ранијих снимања. На првом месту су од 2011. године, када су се појавили на музичкој сцени.

Тада су са трона свргнули рокера Клифа Ричарда који је ту позицију држао чак 13 година!

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара