Читај ми!

Џорџ Клуни: Ја сам „геј–геј“!

Познати холивудски заводник Џорџ Клуни краси јануарско издање магазина „Есквајер“, а из одломка интервјуа који је достављен медијима сазнајемо да га веома забављају гласине о његовој наводној хомосексуалној орјентацији. Клуни се нашалио да није обичан геј, већ геј-геј и рекао да неће ништа да демантује, јер би то била увреда за геј заједницу.

Јануарско издање америчког магазина Eсквајер у целости је посвећено филму, а на насловној страни ни мање ни више него Џорџ Клуни, који је отворио своју душу, пише магазин Пипл.

Познати глумац је са новинаром листа разговарао отворено о бројним актуелним друштвеним темама, али и интимним догађајима из његовог живота.

Из одломка интервјуа који је достављен медијима, сазнајемо да Клуни нема лепо мишљење о славним личностима које своју свакодневицу откривају путем Твитера.

„Мислим да свако ко је славан је уједно и 'морон', ако је на Твитеру. То је једноставно глупо“, рекао је Клуни.

Клуни је објаснио и да га веома забављају гласине о његовој наводној хомосексуалној орјентацији.

Упитан да се присети најзабавнијег текста о томе, педесетдвогодишњи шармер је издвојивши један од наслова рекао: „Џорџ Клуни је геј-геј-геј“.

„Ја сам им на то одговорио да сам само геј-геј! Треће 'геј' је чисто претеривање“, нашалио се Клуни.

Глумац је потом додао: „Ако је веровати интернету, ја сам геј. Али знате шта, нећу то ни да поричем, јер то би била увреда за геј заједницу“, закључио је Џорџ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се