Читај ми!

Сад је стварно Бум-Бум!

Надувен и црвен! Лице му изгледа као да ће пући... Некако у складу са надимком Бум-Бум који је својевремено поносно и из потпуно других разлога носио на травнатим теренима „Ол Ингланд“ клуба.

„Некада давно“ био је витки вимблдонски шампион. „Лице“ немачког спортског успеха!

А онда се јуче појавио са супругом Лили на премијери „Фантома из опере“ у Хамбургу... и шокирао све присутне посетиоце, као и фото-репортере, пише Дејли мејл.

Ови први су се шапатом питали зашто је Борис Бекер тако црвен и надувен у лицу, а други се ништа нису питали већ радили свој посао, тј. шкљоцали!

А још је био и специјални гост! Издање му је стварно било специјално.

Троструки освајач пехара у Вимблдону, носилац укупно шест гренд слем титула, а сада 46-годишњи спортски коментатор, својом јарећом брадицом је додатно „испунио је све услове“ да буде у центру пажње, јер му је, уз свежу војничку фризуру, само истакла образе и учинила лице још ширим.

Добро, није тајна да је додао који килограм последњих година...

Али црвенилом је толико одударао од тена своје супруге, да је просто „сијао у мраку“ дворане!

Каква промена у односу на исти период прошле године, када се у истом оделу појавио са супругом на добротворној "A Heart for Children" гала вечери у Берлину.

Иначе, Борис и његова садашња супруга, холандска манекенка Шарлели Лили Керсенберг имају трогодишњег сина, који се зове Амадеус Бенедикт Едли Луис Бекер.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво