Читај ми!

Кад оскаровци запевају Мајли Сајрус

Четири легенде Холивуда, Морган Фримен, Роберт де Ниро, Мајкл Даглас и Кевин Клајн, направили су сјајан сатирични колаж о данашњој популарној музици, тако што је сваки од њих певао по један хит данашњих поп звезда.

Нема правог љубитеља филмова који за Роберта де Нира, Моргана Фримена, Мајкла Дагласа и Кевина Клајна нема само речи хвале. Иако сваки од њих има иза себе неколико култних филмова, легенде седме уметности овај пут су окупљене у комедији Last Vegas.

Недавно су сва четворица позвана да дају интервју за Screen Junkies. Иако је већи део разговора прошао у промоцији филма, водитељ је свакога замолио да отпева по део највећих хитова данашњих поп звезда.

Својеврсни музички колаж испао је сјајна сатирична представа. Шлаг на торти су њихове спонтане и помало несвесне реакције на речи песама док их читају.

Први на реду је био Морган Фримен, који је добио песму The Fox (What Does the Fox Say). Помало неверујући да рецитује речи песме, а камоли хита, звезда Бекства из Шошенка брзо се снашла, а тројица колега су се смејала.

Изузетно популарна нумера Мајли Сајрус, Wrecking Ball, припала је Де Ниру, који се, док је рецитовао речи, својски трудио да не прасне у смех.

Хит Алисон Голд, Chinese Food, добио је да отпева Мајкл Даглас, а последњи задатак припао је Клајну са песмом Best Song Ever, од групе "One Direction".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се