Читај ми!

Холивудски генијалци

Секс бомбе, дежурне табаџије и понеки оскаровац. Међутим, међу холивудским звездама има и генијалаца. Изузетно високим коефицијентом интелигенције могу се похвалити Квентин Тарантино, Шерон Стоун, Долф Лундгрен. Глумац Џејмс Вудс један од најпаметнијих на планети!

Оскаровац Мет Дејмон није паметан баш као бриљантни Вил Хантинг, али је као студент престижног Харварда далеко од некога коме је глума једини таленат.

Један од доказа за то је сценарио за остварење Добри Вил Хантинг које је награђено признањем Америчке филмске академије.

Истина, у писању му је помогао друг из детињства, колега Бен Афлек.

О талентима и могућностима великог Квентина Тарантина не треба много говорити. С друге стране, на основу широког лука у којем је избегавао књигу (напустио средњу школу) не би се рекло да је у питању неко са коефицијентом интелигенције 160!

После филма Ниске страсти Шерон Стоун је добила титулу неприкосновене глумачке секс бомбе.

А онда су сви остали затечени када је до јавности стигла информација да је реч о паметници са коефицијентом интелигенције 154.

Звезда филмова Било једном у Америци, Салвадор, Духови Мисисипија, Американац Џејмс Вудс није само на листама најпаметнијих холивудских глумаца већ и најпаметнијих на планети.

Менсино тестирање показало је да његов IQ 184! 

У друштву са Стивеном Хокингом је и познати табаџија Долф Лундгрен који заостаје за Вудсом само 24 „бода“.

„Црни лабуд“ Натали Портман са неколико научних радова у стручним часописима достојно брани боје женског тима надарених.

Желећи да открије тајне људског нервног система израелско-америчка глумица уписала је и са најбољим оценама завршила студије психологије на Харварду.

Због завршних средњошколских тестова и бољих оцена пропустила је премијеру свог филма Звездани ратови: Фантомска претња.

Колико је Портмановој важно образовање најбоље говори њена изјава: „Радије бих да будем паметна него филмска звезда.“

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се