Читај ми!

Номинација за Оскара била би шлаг на торти

Изузетно успешну годину глумац Мајкл Фасбендер волео би да заврши номинацијом за Оскара. Најпрестижније глумачко признање, према оцени критичара, могле би да му донесу улоге адвоката који улази у свет дроге у „Саветнику“ Ридлија Скота или свирепог робовласника у драми Стива Меквина „Дванаест година ропства“.

Мајкл Фасбендер, европски глумац који све чешће снима у Холивуду, није успео ове године да добије номинацију за бриљатно одиграну улогу у филму Срам Стива Меквина, али зато многи већ сада предвиђају да ће се наћи међу номинованима за Оскара 2014. године.

Ирски глумац немачког порекла признао је да би номинација за награду на наредној свечаности  доделе признања Америчке филмске академија представљала шлаг на торти.

Према мишљењу критичара, две улоге му могу донети жељену могућност да добије најпрестижније глумачко признање.

То су рола Саветника у истоименом трилеру Ридлија Скота и улога у најновијој Меквиновој историјској драми Дванаест година ропства у којој игра свирепог робовласника.

У изјави за телевизију Скај њуз, Фасбендер је истакао да „нема тапију на најмрачније улоге“.

„Једноставно ми се свиде сценарио и прича. Не знам зашто се то дешава. Можда је време да снимим комедију“, прокоментарисао је славни Ирац свој избор „тешких“ ликова које је тумачио.

У филму Саветник (The Counselor), који ће у америчким биоскопима почети да се приказује 25. октобра, а у српским 21. новембра, Фасбендер глуми адвоката који бива уплетен у организовани криминал и покушава да прода кокаин вредан 20 милиона долара.

Партнери у овом остварењу су му Пенелопе Круз, Бред Пит, Камерон Дијаз, Хавијер Бардем и Дин Норис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара